Samen voor een beter resultaat.

Centraal Invorderings Bureau heeft de handen ineen geslagen met diverse partners. Deze partnerships maken het mogelijk onze credit management diensten te optimaliseren.

Zij gingen u voor

Finturi - Een platform waar bedrijven geld kunnen lenen tegen facturen.
Finturi partners with CIB and takes another step towards building the world’s leading invoice finance platform.

Deze samenwerking maakt het factuur financieringsproces van Finturi ‘on the blockchain’ nog krachtiger. Het verbetert de gebruikerservaring van de financiers op het platform nog meer. Daarbij geeft het klanten meer vertrouwen om facturen op het platform te financieren. Dit extra vertrouwen en de kracht van het systeem leiden uiteindelijk tot het verstrekken van geld aan bedrijven tegen een lagere rente.

Lees verder
Coach+Result - Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties.
Na het volgen van de Masterclass ‘Telefonisch incasseren’ is de deelnemer in staat om resultaatgerichte incassogesprekken te voeren waarbij de relatie met de klant behouden blijft.

Coach+Result - het resultaatgerichte opleidingsinstituut - en CIB ontwikkelen een masterclass voor telefonisch incasseren. Door een resultaatgerichte aanpak verbetert het persoonlijk functioneren van medewerkers die een belangrijke rol spelen in het onderhouden en leggen van contacten met (potentiële) klanten. Verbetertrajecten zijn gericht op het behalen van concrete doelen. Prioriteit daarbij is het verder borgen van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk.

Masterclass Telefonisch Incasseren
Creditsafe - Marktleider in kredietinformatie
De kredietrapporten van Creditsafe maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 330 miljoen bedrijven wereldwijd.

U wilt betere en weloverwogen zakelijke beslissingen nemen om bijvoorbeeld snel nieuwe klanten te checken op kredietwaardigheid en het betalingsgedrag? Met de credit- en risk- rapporten van Creditsafe kunt u via onze portal direct accurate en actuele kredietinformatie inzien, geleverd in een gemakkelijk te lezen rapport.

Kredietrapporten
Experian - Kredietinformatie
Experian helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun marketinginspanningen en het minimaliseren van hun krediet- en frauderisico's.

CIB gebruikt deze jarenlange en internationale ervaring in consumentendata om een 360° beeld te krijgen over uw klanten. Juist deze inzichten, gecombineerd met onze eigen ervaringen en data, stellen ons in staat uw klanten op de juiste en op de gepaste wijze te benaderen.

Kredietrapporten
Van Es - Gerechtsdeurwaarders en incasseerders
Van Es is een gerenommeerd gerechtsdeurwaarders- en incasseerderskantoor met jarenlange ervaring op het vlak van executie en het incasseren van vonnissen.

Van Es is onze partner op het vlak van betekening en tenuitvoerlegging van onze titels. Via de samenwerking met Van Es biedt CIB ook voor de gerechtelijke incassotrajecten een landelijk dekkend netwerk.

Gerechtelijke incasso
Bol & Van Voskuilen Advocaten - Advocatenkantoor
Bol & Van Voskuilen Advocaten is een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor met een algemene advies- en procespraktijk gespecialiseerd in het civiele recht.

Bol & Van Voskuilen Advocaten is onze samenwerkingspartner die de belangen van onze klanten behartigt in Hoger Beroep en overige gerechtelijke procedures waarin de kantonrechter niet bevoegd is. Via deze samenwerking kan CIB voor al uw vorderingen - ongeacht de hoogte of de aard - een gerechtelijk vonnis behalen en uw vordering rechtens afdwingbaar maken.

Gerechtelijke incasso

Weten wat Centraal Invorderings Bureau voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44