Stage Juridisch Administratief Medewerker

Ben jij op zoek naar dé stage waarin jij jouw juridisch administratieve vaardigheden ontwikkelt, bij een erkend leerbedrijf? Zoek dan niet verder, want deze stage vind je bij Centraal Invorderings Bureau!

 • Per direct
 • 24 uur per week (parttime)
 • MBO werk- en denkniveau
 • Juridisch
 • € 375 o.b.v. 40 uur

Afdeling Collections is per direct op zoek naar gemotiveerde studenten, voor minimaal 3 dagen per week. De stage kan per direct van start gaan.

Wat kun je bij ons leren?

 • Het beheersen van dossiers in ons purchase-account;
 • Het verzamelen en registeren van gegevens voor juridische voorzetting;
 • Het opstellen van documenten m.b.t. deurwaardersoverdrachten;
 • Ondersteunende administratieve werkzaamheden voor het team;
 • Het onderhouden van contact met externe partners;
 • Het onderhouden van contact met debiteuren en opdrachtgever.

Buiten deze werkzaamheden ben jij kritisch ingesteld en signaleer jij zelf zaken die verbeterd kunnen worden. Jij deinst er niet voor terug om deze proactief op te pakken.

Wat zoeken wij?

 • Wij zoeken een doorzetter, met een analytische blik op zaken!
 • Je werkt goed in teamverband;
 • Je bent nauwkeurig en accuraat;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Je beschikt over goede automatiseringskennis (MS Word, MS Excel);
 • Je moet in staat zijn om een VOG te kunnen overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een stage bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • Een leuke stagevergoeding;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer waar het motto “Work hard, Play Mario Kart” geldt;
 • Een open en informele cultuur, gezellige (online) activiteiten en vrijmibo’s.

Wat ga jij doen?

Wat jij nog liever wilt weten, is natuurlijk het werk dat jij gaat doen. Wij bieden alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag bij CIB als Stagiair(e) Administratief Medewerker.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vanuit huis begint je dag met een online kick-off waarin je samen met je collega’s – onder het genot van een lekker vers bakkie koffie – de dagplanning doorneemt. Er staan een aantal belangrijke taken op de agenda waar jij mee aan de slag kunt.

Je start eerst met wat administratieve werkzaamheden. Je hebt contact met een opdrachtgever die een vraag heeft over een juridisch incassodossier. Vervolgens duik je het systeem in om te bekijken welke dossiers extra aandacht behoeven. De dossiers die jouw aandacht nodig hebben blijken dossiers die worden overgedragen aan een partner deurwaarder. Je screent de dossiers en bereid deze voor ter overdracht. Ook na overdracht blijf je in contact met onze partners om de continuïteit van het incassoproces te waarborgen.

De tijd vliegt! Het is namelijk alweer tijd om te lunchen. Na de middag heb je contact met teamgenoten. Je helpt elkaar bij een twijfelachtige issue. Daarna behandel je nog wat gezamenlijke agendapunten, zoals adresonderzoeken en het monitoren van afspraken.

Dan zit je dag er al weer op en sluit je je computer af. Je maakt je klaar voor de volgende stagedag, want geen dag is hier hetzelfde!

Jouw team

Team Purchase is onderdeel van de afdeling Collections en bestaat naast de Operationeel Manager uit de Teamleider Collections, de Supervisors Operations en onze Casemanagers. Verder werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Een jong team met studenten en young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Bijzonderheden
Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht. Daarnaast wordt er in verband met corona vanuit huis gewerkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Kun je jezelf vinden in de bovenstaande omschrijving en ben jij een leergierige, proactieve student, die het leuk vindt om in contact te zijn met mensen van jouw leeftijd? Kortom: zoek jij een stageplaats waar je veel leert en plezier hebt? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: sollicitatie@cibincasso.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij Centraal Invorderings Bureau? Stuur een e-mail naar onze HR officer Ingrid Holthuis of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 24 uur per week (parttime)
 • MBO werk- en denkniveau
 • Juridisch
 • € 375 o.b.v. 40 uur

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Ingrid Holthuis belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Kennismaking
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Casemanager Collections / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij CIB te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is CIB een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij CIB begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van CIB is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij CIB kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij CIB staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij CIB. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“CIB is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

CIB heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe CIB website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij CIB.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij CIB bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij CIB en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. CIB daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.