Contact

Bent u op zoek naar een credit management of incasso oplossing en wilt u meer weten over Centraal Invorderings Bureau? Wij helpen u graag verder.

Zij gingen u voor

Wat kan CIB voor mij betekenen?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze specialisten op het gebied van credit management. Bekijk onze verschillende contactmogelijkheden.

Direct ervaren? Probeer ons gratis uit.

Direct ervaren wat Centraal Invorderings Bureau voor u kan betekenen? Dien eenvoudig en snel uw incassodossier bij ons in onder No Cure No Pay voorwaarden. Wij gaan binnen 24 uur voor u aan de slag.

Klachten en tips

Bij Centraal Invorderings Bureau (CIB) zijn we trots op het leveren van goede klantenservice. Heeft u onlangs contact met ons gehad en heeft u een tip of klacht over onze werkwijze? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten. Dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Werken bij CIB

Op zoek naar een baan of stage bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland? Werken bij CIB betekent werken in een dynamisch en pragmatisch werkveld, welke bol staat van veranderingen.

Bent u al klant van CIB?

Bekijk realtime alle informatie over het volledige behandeltraject op dossierniveau en in al uw incassodossiers Ook kunt u hier gemakkelijk nieuwe onbetaalde facturen rechtstreeks aanleveren bij CIB.

Heeft u vragen?

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Centraal Invorderings Bureau. Misschien staat het antwoord op uw vraag op deze pagina. Zo niet, neem dan contact met ons op.